29. november kl. 15-17 Oplæg ”Tilgængelighed i et bureau-perspektiv”

Skal du med til et spændende og lærerigt oplæg om tilgængelighed? Så sæt kryds i kalenderen torsdag den 29. november, hvor Heidi Mønnike Jørgensen, UX Lead & Strategist hos Adapt, og Mads Thines, Frontend Developer hos Adapt, vil holde et oplæg om tilgængelighed i et bureau-perspektiv.

Oplægget vil være relevant for dig, hvis du interesserer dig for at vide hvorfor tilgængelighed er en god forretning, og vil vide hvordan du kommer fra at vide noget om tilgængelighed til rent faktisk at gøre noget ved det på dit website. Du arbejder måske som digital redaktør, digital ansvarlig, UX-designer eller noget helt fjerde.

Programmet

  • Velkomst
  • Intro til Adapt
  • Forretningsperspektiver ved tilgængelighed
  • Sådan arbejder du med tilgængelighed

Hvis du har lyst til at:

  • Få viden om hvorfor tilgængelighed er en god forretning.
  • Få konkrete tips og værktøjer til, hvordan du kan identificere tilgængelighedsudfordringer på dit website – og komme i gang med arbejdet og optimeringen af dit website.

    …Så lyder det som noget for dig.

Udfyld formularen og tilmeld dig nedenfor.

Praktisk info

Tid: Torsdag den 29. november 2018 kl. 15.00 -17.00.

Sted: Adapt, Langebrogade 6E, 2. sal, 1411 København K.

Kontakt: Heidi Mønnike Jørgensen, UX Lead & Strategist hos Adapt
For spørgsmål: heidi.joergensen@adaptagency.com

Pris:
Arrangementet er gratis for medlemmer af netværket Design for Alle (se her, om din organisation eller du selv er på listen over medlemmer).

For ikke-medlemmer er prisen 100 kr., som skal betales ved tilmeldingen, til MobilePay: 22211435. Skriv ”Adapt” på overførslen.
Du kan også melde dig ind i Design for Alle og få gratis adgang til alle netværkets arrangementer i et helt år. Prisen er kun 375 kr. om året for et personligt medlemsskab og 900-2.250 kr. om året for en hel organisation, alt efter antal ansatte.