13. juni kl. 15:00-17:00 Kom med til fyraftensmøde ved “Stranden”

Skal du med til fyraftensmøde i Charlottenlund på “Stranden” og høre om hvordan denne er et udtryk for universelt design?

Fra strand til moderne strandpark

Dansk Handicap Forbund har sin egen private strand i Charlottenlund lidt nord for København, som blot hedder ”Stranden”. Den har siden 1950erne været et fristed for forbundets medlemmer. I 2014 blev hele området oversvømmet i forbindelse med stormen Bodil. Ødelæggelserne var betydelige og bredte sig over et stort område, så noget måtte gøres. A. P. Møller Fonden, som forbundet oprindeligt fik Stranden af, kom forbundet til undsætning, og der blev indledt et samarbejde med A.P. Møller Fonden og landskabsarkitektfirmaet Kragh & og Berglund om både kystsikring og opgradering af udendørsarealerne.

Det har ikke været let, saltvand og sand er besværligt at have med at gøre for både et anlæg, planter og mennesker. Heldigvis lykkedes det, og hele anlægget er udtryk for universelt design.

Programmet

  • Vi mødes, så vi er klar til kl. 15:00.
  • På dette fyraftensmøde kan du møde repræsentanter fra landskabsarkitektfirmaet Kragh & Berglund og fra Strandens brugergruppe.
  • Vi vil byde på en kop kaffe og kage efter mødet.

Praktisk info

Tid: Torsdag den 13. juni 2019 kl. 15.00 -17.00.

Sted: “Stranden”, Strandvejen 142C, 2920 Charlottenlund.

Kontakt: Bente Rødsgaard
For spørgsmål:
Mail: bente@danskhandicapforbund.dk
Mobil: 21 71 68 41

Pris: Arrangementet er gratis for medlemmer af netværket Design for Alle (se her, om din organisation eller du selv er på listen over medlemmer).
For ikke-medlemmer er prisen 100 kr., som skal betales ved tilmeldingen, til MobilePay: 22211435. Skriv ”Stranden” på overførslen.